BCR aproape sa termine banii pentru Prima Casa

17-08-2015 / Blog prima casa

BCR aproape sa termine banii pentru Prima CasaBCR este aproape să termine banii pentru Prima Casă, cel puţin pe acest an. 490 milioane lei era suma alocată pentru BCR, fonduri care vor fi epuizate în maximum 2 luni.

 

Cea mai mare bancă din România după active, BCR, va cere suplimentarea plafonului pentru programul Prima Casă. Instituţia va epuiza fondurile cel mai târziu în luna octombrie. BCR a acordat în acest an 3.500 de credite Prima Casă,de 620 de milioane de lei. Cota de piaţă a BCR în cadrul programului Prima Casă este de 20%.

 

BRD, cea de-a doua bancă din România, anunţase că va termina fondurile pentru programul Prima Casă în luna septembrie. Banca avea la dispoziţie 450 milioane lei, la începutul anului 2015.

 

Până la alocarea plafoanelor pentru anul 2016, băncile vor beneficia de fonduri Prima Casă cu ajutorul garanţiilor din banii rambursati de către clienţii existenţi.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.