TIOR

BCR a consumat plafonul de credite Prima Casa

BCR a consumat plafonul de credite Prima CasaBCR a consumat plafonul de credite Prima Casă, la scurt timp după ce Fondul Naţional de Garantare acordase băncii 136 de milioane de lei pentru aceste credite.

 

 

După ce a aprobat aproximativ 1.000 de credite noi Prima Casă, în decurs de doar 2 săptămâni, BCR a consumat plafonul de 136 de milioane de lei pe care-l primise de la Fondul Naţional de Garantare. De aceea, banca a solicitat suplimentararea plafonului de garantare.

 

BCR a vândut aproape 5.000 de credite Prima Casă de-a lungul acestui an şi peste 36.000 începând cu 2009, anul în care programul a apărut în România.

 

Cea mai mare bancă din România după active a anunţat că împrumuturile ipotecare standard se apropie, că şi vânzări, de împrumuturile Prima Casă, dar cele din urmă încă păstrează un avantaj, datorită avansului de 5% cerut.

 

Ești interesat de un apartament prin credit Prima Casă? Vezi aici oferta de apartamente de pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro pe care le poți cumpăra prin credite Prima Casă.

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI