TIOR

BCR a consumat plafonul de credite Prima Casa

BCR a consumat plafonul de credite Prima CasaBCR a consumat plafonul de credite Prima Casă, la scurt timp după ce Fondul Naţional de Garantare acordase băncii 136 de milioane de lei pentru aceste credite.

 

 

După ce a aprobat aproximativ 1.000 de credite noi Prima Casă, în decurs de doar 2 săptămâni, BCR a consumat plafonul de 136 de milioane de lei pe care-l primise de la Fondul Naţional de Garantare. De aceea, banca a solicitat suplimentararea plafonului de garantare.

 

BCR a vândut aproape 5.000 de credite Prima Casă de-a lungul acestui an şi peste 36.000 începând cu 2009, anul în care programul a apărut în România.

 

Cea mai mare bancă din România după active a anunţat că împrumuturile ipotecare standard se apropie, că şi vânzări, de împrumuturile Prima Casă, dar cele din urmă încă păstrează un avantaj, datorită avansului de 5% cerut.

 

Ești interesat de un apartament prin credit Prima Casă? Vezi aici oferta de apartamente de pe portalul dezvoltatorimobiliar.ro pe care le poți cumpăra prin credite Prima Casă.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI