TIOR

Banca Romaneasca are 140 de milioane de lei in plus pentru Prima Casa

Banca Romaneasca are 140 de milioane de lei in plus pentru Prima CasaBanca Românească este cea mai recentă instituţie financiară care a primit o suplimentare a plafonului pentru Programul Prima Casă. Banca beneficiază de 140 de milioane de lei în plus pentru acordarea de credite Prima Casă.

 

Banca Românească a primit o suplimentare de 140 de milioane de lei a plafonului pentru Prima Casă, bani pe care clienţii îi pot folosi pentru a lua împrumuturi de 280 de milioane de lei.

 

Dobânda pentru creditele Prima Casă de la Banca Românească este formată din indicatorul ROBOR la 3, la care se adaugă o marjă de 2%. La soldul creditului se aplică lunar un comision de gestiune a garanţiei de către Fondul Naţional, în valoare de 0,04%, fără alte taxe suplimentare (comision de analiză a dosarului sau comision de rambursare anticipată). Pre-aprobarea financiară este valabilă 90 de zile calendaristice.

 

135.000 de lei, valoarea medie a unui împrumut Prima Casă de la Banca Românească

 

De la trecerea Programului Prima Casă în lei, valoarea medie a acestor credite acordate de Banca Românească a fost de 135.000 de lei., în condiţiile în care au fost achiziţionate 4.600 de credite. Aproape 60% dintre cei care le-au cumpărat au fost persoane cu vârstă cuprinsă între 30 şi 40 de ani, majoritatea având domiciliul în Bucureşti.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI