TIOR

Banca Romaneasca a vandut credite Prima Casa de 42 de milioane de lei, in octombrie

Banca Romaneasca a vandut credite Prima Casa de 42 de milioane de lei, in octombrieConform reprezentanţilor de la Banca Românească, instituţia a vândut credite Prima Casă de 42 de milioane de lei, în luna octombrie 2013.

 

Banca Românească a acordat credite Prima Casă în valoare de 42 de milioane de lei (9,4 milioane de euro), în octombrie 2013. De la începutul programului, Banca Românească a vândut credite Prima Casă în valoare de 200 de milioane de euro.

 

“Banca Românească a accelerat ritmul de aprobare şi acordare a creditelor Prima Casă. Banca noastră oferă gratuit serviciul de evaluare al imobilului, iar comisionul anual de gestiune, datorat Fondului Naţional de Garantare este plătit în avans de către noi” se arată într-un comunicat de presă emis de către Banca Românească.

 

Despre oferta de credite Prima Casă, de la Banca Românească

 

Pentru credite Prima Casă, Banca Românească solicită o dobânda formată din indicele Robor la 3 luni, la care se adaugă o marjă fixă de 2%. Astfel, pentru un credit de 210.000 de lei, contractat pe 30 de ani, clienţii vor plăti o rată lunară de 1.278 de lei. Dobânda este variabilă şi ajunge până la 5,82%. La finalul contractului, cei care au cumpărat creditele vor fi plătit 454.413 lei.

 

Doritorii de credite Prima Casă pot primi maximum 57.000 de euro, pentru achiziţionarea locuinţelor vechi sau 66.500 de euro, pentru case şi apartamente noi.

 

Sursa foto: klass.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI