TIOR

Acum poti lua un credit Prima Casa in lei si de la Millenium Bank

Acum poti lua un credit Prima Casa in lei si de la Millenium BankMillenium Bank, membră a celui mai important grup financiar privat portughez, Millenium Bcp, acordă credite Prima Casă în lei. Dobânda este variabilă și este formată din Robor-ul la trei luni, plus o marjă de 2,5%.

 

Caracteristicile creditului Prima Casă în lei de la Millenium Bank

 

Dacă vrei să-ți iei un credit Prima Casă în lei de la Millenium Bank trebuie să știi că suma maximă pe care o poți primi este echivalentul în lei a 57.000 de euro pentru locuințele deja finalizate, respectiv 66.500 de euro pentru apartamentele cu autorizația de construcție eliberată după 2010.

 

Millenium Bank nu percepe comisioane pentru analiza și administrarea creditelor. Perioada maximă de rambursare este de 30 de ani. Banca permite un număr de doi co-debitori pentru un un împrumut Prima Casă în lei.

 

Pentru Programul Prima Casă 6, Millenium Bank a primit 21 de milioane de lei de la Fondul Național de Garantare a creditelor pentru IMM-uri, ceea ce înseamnă că banca va putea acorda împrumuturi de 42 de milioane de lei (jumătate din sumă este garantată de Stat). Și în anii anteriori ai Programului Prima Casă Millenium Bank a participat, oferind clienților săi credite de peste 90 de milioane de euro.

 

Alte tipuri de credite imobiliare de la Millenium BankPe lângă creditele Prima Casă în lei, Millenium Bank mai oferă și credite imobiliare cu avans începând cu 10% și dobânzi de la 2,5% în moneda națională, respectiv 6,25% la euro.

 

Millenium Bank este prezentă pe piața din România încă din anul 2007, când deschidea 37 de sucursale, în București și alte opt orașe din țară.

 

Sursa foto: puterea.ro

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI