70% dintre bucurestenii care vor o locuinta in cartierele orasului au bugete pentru Prima Casa

22-06-2013 / Blog prima casa

70% dintre bucurestenii care vor o locuinta in cartierele orasului au bugete pentru Prima CasaConform unui studiu imobiliar, 70% dintre bucureștenii care vor să cumpere o locuință în cartierele din oraș au bugete doar pentru contractarea creditelor  Prima Casă. Cum fondurile pentru acest program sunt din ce în ce mai puține, iar prelungirea sa încă nu este sigură, rămâne de văzut cum vor evolua vânzările de case și apartamente pe viitor.

 

Studiul imobiliar a fost derulat pe o perioadă de un an, între mai 2012 și mai 2013, pe un eșantion de 464 de persoane interesate de locuințe în București. Datele care au reieșit arată că 70% dintre oamenii care doresc o casă sau un apartament în cartierele din Capitală au bugete doar pentru Prima Casă. Printre zonele din București cele mai cautate se numără Berceniul, Colentina, Militari sau Rahova.

 

25% dintre intervievați vizau o locuință în zonele semicentrale din București, iar dintre ei doar o treime se orientau spre programul Prima Casă. Aproape 40% dintre participanții la sondaj își doreau un imobil în nordul sau în centrul orașului, 18% dintre ei optând pentru finanțare prin Prima Casă.

 

La sfârșitul anului 2012, sondajele imobiliare arătau că aproximativ 40% dintre achizițiile de case și apartamente din București s-au realizat cu ajutorul programului guvernamental Prima Casă.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.