TIOR

Viziunea echipei Oblic Studio despre Tunari Nord (VIDEO)

Viziunea echipei Oblic Studio despre Tunari Nord (VIDEO)Secțiunea de interviuri video a portalului DezvoltatorImobiliar.ro te pune în legătură directă atât cu reprezentanții ansamblurilor rezidențiale, cât și cu specialiști din domeniile conexe. Ștefan Prigoreanu, arhitect de interior, ne-a vorbit despre importanța implicării unei echipe profesioniste în realizarea unor proiecte de arhitectură și nu numai.

Oblic Studio activează în zona de arhitectură, design și branding, fiind un studio deschis de Ștefan Prigoreanu în București. În cadrul interviului video, am discutat mai multe despre amprenta pe care echipa Oblic Studio a lăsat-o asupra proiectului Tunari Nord by Val Design. Ancorat în ceea ce se întâmplă pe piața internațională, studioul a implementat un design simplu, estetic și funcțional ansamblului rezidențial Tunari Nord.

Urmărește interviul de mai jos pentru a afla care este viziunea unui colectiv tânăr și creativ în ceea ce privește noul ansamblu rezidențial Tunari Nord by Val Design. Tu cum ți-ai imagina o zi petrecută într-una dintre locuințele cu aer modern, nordic?

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI