Trend rezidential: interes pentru apartamente noi (VIDEO)

31-03-2016 / Interviuri

Trend rezidential: interes pentru apartamente noi (VIDEO)Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a fost prezentă la cea de-a doua ediție a conferinței Real Estate & Construction Forum. Urmărind cele mai noi informații din piața rezidențială, a stat de vorbă cu Oana Păun, PR Specialist Maurer Imobiliare.

Trendurile în materie de achiziții rezidențiale sunt schimbătoare. În interviul de mai jos poți urmări care este tendința actuală observată atât în Brașov, cât și în Sibiu. În cele două orașe amintite se află mai multe ansambluri rezidențiale, printre care: Avangarden3 Brașov, Maurer Residence, dar și Avangarden3 Sibiu.

Oana Păun ne-a oferit câteva detalii despre direcția propusă de clienți în achiziția de apartamente noi. Află din interviul video de mai jos care sunt ultimele schimbări din piața rezidențială:

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.