TIOR

Totul despre Bucuresti, intr-un singur loc (VIDEO)

Totul despre Bucuresti, intr-un singur loc La Fabricat în România ne-am propus să vă prezentăm oameni, povești și lucruri interesante din România. Astăzi, vorbim despre Bucharest City App, aplicația prin care oricine poate descoperi locuri știute și neștiute din Micul Paris. În plus, poți vedea unde se află cea mai apropiată farmacie, cel mai apropiat cinematograf sau cel mai bun loc de joacă pentru copii. 

Am stat de vorbă cu Alex Filip, Cofondator - Bucharest City App și am aflat de unde a pornit ideea acestei aplicații care ne poartă în cele mai interesante puncte de pe străzile din Capitală.

”Aș îndrăzi să spun că Bucureștiul are poate chiar cea mai performantă aplicație, cel mai performant City App. Noi am făcut foarte mult research la celelalte capitale europene și nu am găsit o aplicație care să se apropie măcar de ceea ce face Bucharest City App. (..) Nu există aplicații dezvoltate direct de autoritățile din orașele respective, nu există un City App, să zicem Barcelona City App, Dublin City App la nivelul acesta”, spune Alex Filip, Cofondator – Bucharest City App.

Vrei să afli ce vor mai aduce nou pe piață? Urmărește întreg interviul de mai jos.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI