Tendintele pentru mobilierul HoReCa (VIDEO)

23-09-2016 / Interviuri

Tendintele pentru mobilierul HORECA (VIDEO)În cadrul conferinței de design BIFE-SIM de la Romexpo am stat de vorbă cu domnul Viorel Băltărețu, Manager General - Trend Furniture, cu mai bine de 14 ani experiență în acest domeniu. 

Domnul Viorel Băltărețu a vorbit despre mobilierul din zona hospitality și food service. Am avut ocazia să surprindem prezentarea unei recepții cu un design deosebit care se găsea chiar la standul din cadrul BIFE-SIM 2016.

Tot de la domnul Viorel Băltărețu, am afat și despre cel mai popular material, corianul. Aceasta poate fi lipit fără să se vadă nici o îmbinare. Corianul oferă un design special și are capacitatea de a fi termoformant. Mai mult decât atât, este certificat, se aplică fără rost în așa fel încât să nu vadă nimic la îmbinare. Pentru aplicarea lui se folosește un adeziv ecologic.

Urmăriți întreg interviul pentru a afla care sunt tendințele în materie de mobilier pentru acest an.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.