Tendinte mobilier bucatarie 2017 (VIDEO)

28-09-2017 / Interviuri

Tendinte mobilier bucatarie 2017 (VIDEO)Cauți o mobilă de bucătărie pentru locuința ta? Perfect! Înainte să cumperi, îți propunem să afli care sunt tendințele din acest an.

Am fost la Bife-Sim unde am stat de vorbă cu Paula Pîrvulescu - arhitect Euphoria Kitchen Studio, despre culorile și tipurile de bucătării aflate în lumina reflectoarelor în 2017.

Tendințele de anul acesta sunt elementele clasice combinate cu cele moderne, cu liniile simple. Foarte mulți optează pentru culori deschise, nuanțe de alb sau gri care sunt asociate cu nuanțele vii, foarte puternice, cum ar fi: nuanțe de roșu, verde sau albastru”, ne-a spus Paula Pîrvulescu.

Cu ce au venit nou la Bife-Sim cei de la Euphoria Kitchen Studio și cum funcționează sistemele de deschidere și depozitare, aflați în materialul video de mai jos.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.