TIOR

Sud Rezidential va lansa la TNI un megaproiect imobiliar de 1.000 de locuinte

Sud Rezidential va lansa la TNI un megaproiect imobiliar de 1.000 de locuinteCătălin Grigore, General Manager al agenției imobiliare Sud Rezidențial, a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro că la Târgul Național Imobiliar din toamnă va lansa un megaproiect imobiliar. Este vorba despre un ansamblu rezidențial din zona bucureșteană Metalurgiei, ce va avea 1.000 de locuințe și o promenadă comercială.

 

“Împreună cu doi dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din zona de nord a Bucureștiului am realizat un ansamblu rezidențial foarte îndrăzneț, în zona Metalurgiei. Agenția Sud Rezidențial are exclusivitate pe proiect. Sperăm să anunțăm lansarea complexului la TNI, pe 4 octombrie”, a spus Cătălin Grigore.

 

Cât vor costa cele 1.000 de locuințe din noul ansamblu rezidențial? Conform domnului Grigore, acestea se vor vinde la prețul zonei de sud.

 

“Contrar opiniei unora, sudul înseamnă calitate, preț decent și civilizație”

 

Deși unii oamenii sunt încă reticenți în ceea ce privește construcțiile imobiliare din zona de sud a Bucureștiului, Cătălin Grigore, General Manager Sud Rezidențial, ține să-i contrazică: “Vorbim despre mii de case și apartamente pe care le-am construit în sud și pe care le-am vândut. Oferta noastră este atât de variată, încât unui agent Sud Rezidențial îi ia până la patru ore ca să-i faca unui client un tur al ansamblurilor noastre. În acest timp, clientul vede chiar și 50 de tipuri de locuințe. Avem complexuri rezidențiale în zone precum Metalurgiei, Brâncoveanu, Șoseaua Olteniței, Șoseaua Berceni sau Apărătorii Patriei. Fiecare dintre acestea are propria lui identitate vizuală, propria compartimentare și propriile oferte”.

 

Conform reprezentantului Sud Rezidențial, un agent imobiliar lucrează aproximativ două săptămâni cu un client până când acesta îți alege casa sau apartamentul dorit. Cei care cumpără o locuință în unul dintre ansamblurile promovate de către Sud Rezidențial pot să-și personalizeze noul imobil în funcție de preferințele personale: “Avem parteneriate cu diverse firme, printre care și cu Mobexpert. Clienții beneficiază de amenajări interioare gratuite. Aceasta este politica noastră. Oferim servicii fără comision”.

 

Cheia succesului pentru Sud Rezidențial

 

Care este cheia succesului agenției Sud Rezidențial, în opinia lui Cătălin Grigore? “De fiecare dată când am construit un ansamblu ne-am facut un business plan, care mereu a funcționat. Am ales să vindem la prețuri decente pentru că preferăm un profit diminuat, în favoarea rodajului”, este de părere acesta.

 

Prețurile pentru apartamente de 2 camere vândute în ansamblurile promovate de către Sud Rezidențial încep de la 32.000 și ajung la puțin peste 40.000 de euro, în funcție de suprafață, de facilități și dotări. “În medie, metrul pătrat costă între 700 și 850 de euro. Unele locuințe dispun de teren și chiar și de două locuri de parcare. De asemenea, punem mare preț pe apropierea de mijloacele de transport. De la unele ansambluri de care se ocupă agenția noastră, Sud Rezidențial, faci chiar și un minut până la metrou. Am avut grijă să construim în zone fiabilizate, cu infrastructură modernă și cu acces către centre comerciale”, a mai adăugat reprezentantul Sud Rezidențial.

 

Sursa foto: incomemagazine.ro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI