TIOR

Sud Rezidential Broker, consilierul tau imobiliar de incredere

Sud Rezidential Broker, consilierul tau imobiliar de incredereSud Rezidențial Broker, nou lansata divizie financiară a agenției Sud Rezidențial, este una dintre soluțiile cele mai bune pentru consiliere imobiliară pe care le au la dispoziție bucureștenii. Care a fost scopul principal pentru crearea diviziei financiare și cum te poate ajuta un consultant Sud Rezidențial Broker am aflat de la Managerul General al agenției Sud Rezidențial, Cătălin Grigore.

 

“În momentul de față, băncile acordă cu greutate credite. Ceea ce este mai îngrijorător este ca oamenilor li se resping dosarele fără sa li se dea o explicație clară. Aceștia devin derutați și încep să-și pună tot felul de întrebări. Aici intervenim noi, cu divizia Sud Rezidențial Broker. Le prezentăm clienților cele mai bune variante de creditare pentru ei și nu de la o singură bancă, ci de la 15. Agenții noștri sunt selectați cu mare grijă, provin din bănci, și au o experiență pe acordare credite de minim 10 ani”, ne-a spus Cătălin Grigore, în legătură cu rolul și funcțiile diviziei financiare Sud Rezidențial Broker.

 

Reprezentantul agenției Sud Rezidențial a mărturisit că durata medie cu care se lucrează cu un client până ce acesta își alege locuința este de aproximativ două săptămâni. Important de reținut este și faptul că divizia Sud Rezidențial Broker nu se concentrează exclusiv pe acordarea de credite ipotecare, ci consiliază clienții și pe segmentul creditelor de consum, al asigurărilor de locuințe sau al asigurărilor auto.

 

“Noi facem lobby și produselor bancare similare cu Prima Casă. Trebuie să reținem că deocamdată creditele în euro se dovedesc mai ieftine, chiar dacă necesită un avans mult mai mare față de cel de 5% pentru Prima Casă. În maximum 24 de ore, clienții noștri primesc un răspuns în legătură cu posibilitatea primirii unui împrumut”, a mai adaugat reprezentantul Sud Rezidențial.

 

În prezent, pentru agenția Sud Rezidențial lucrează în jur de 65 de angajați, 45 dintre aceștia fiind consilieri de vânzări.

 

Sursa foto: sudrezidential.ro

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI