TIOR

Stefania Tudor, Militari Residence: Vom construi 4 blocuri de locuinte anul acesta

Stefania Tudor, Militari Residence: Vom construi 4 blocuri de locuinte anul acestaȘtefania Tudor, Director Vânzări Militari Residence, ne-a declarat la Târgul Național Imobiliar că dezvoltatorul pe care îl reprezintă va mai construi încă 4 blocuri de apartamente, care se vor adăuga celor 41 deja locuite. Astfel, în luna septembrie Militari Residence va avea disponibile în jur de 500 de apartamente noi. La ce tarife se pot cumpara locuințele, dar si alte informații utile despre dezvoltator puteți afla doar din interviul de mai jos.

 

 

 

 

D.I: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Ștefania Tudor, director vânzări Militari Residence. Doamna Tudor, spuneți-mi câteva lucruri despre ansamblu.

 

Ștefania Tudor: Ansamblul nostru a luat amploare undeva în anul 2006. Avem în prezent 41 de blocuri care sunt deja locuite și încă patru blocuri care vor fi gata până la sfârșitul anului cel târziu, noi spunem luna septembrie. În cadrul complexului aveti orice vă doriți dumneavoastră, de la magazine până la centru spa cu piscină, locuri de relaxare, restaurant pentru evenimente, gradiniță, școală, afterschool, absolut orice aveți nevoie.

 

DI: Ce oferte speciale aveți la acest târg?

 

Ștefania Tudor: Pe perioada târgului, prețurile la apartamente pleacă de la 550 de euro pe metru pătrat. Vorbim doar de metrul pătrat util, pentru că noi asta vindem. Nu vindem suprafața construită, ci cea utilă. Se fac și reduceri pentru cei care vor achiziționa cu banii cash, reducere de 50 de euro pe metru pătrat.

 

DI: Și câte locuințe aveți disponibile în acest moment, cu aproximație?

 

Ștefania Tudor: În acest moment mai avem în jur de 200 de apartamente deja finalizate, iar cele care vor fi gata până-n luna septembrie vor fi în jur de  500 de apartamente.

 

DI: Care este publicul țintă pentru aceste locuințe?

 

Ștefania Tudor: Majoritatea clienților care cumpără sunt cei care achiziționează prin creditul Prima Casă, pentru că prețurile noastre se încadrează în acest credit și pot să-și achiziționeze chiar și un apartament de 3 camere.

 

DI: Mulțumesc frumos și mult success!

 

Ștefania Tudor: Mulțumim!

 

Sursa foto: www.militari-residence.ro

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI