Reduceri spectaculoase de preturi pentru ansamblurile reprezentate de Coldwell Banker la Timon

25-10-2013 / Interviuri

Reduceri spectaculoase de preturi pentru ansamblurile reprezentate de Coldwell Banker la TimonLa târgul imobiliar Timon, Gabriel Voicu, director Divizia pentru Locuințe Noi din partea Coldwell Banker, a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro că apartamentele și casele din ansamblurile reprezentate de către agenție la eveniment vor beneficia de reduceri mari, de până la 25%.

 

“Cele mai mari discount-uri le avem pentru ansamblul Metropolis Residence, din Grivița. Locuințele de aici au prețuri cu până la 25% mai mici pe durata celor 4 zile de Timon. De asemenea, o ofertă inedită, pe care nu am mai avut-o până acum este la Cosmopolis. Cei care cumpără o vilă aici vor plăti cu 5.000 de euro mai puțin pe durata târgului” ne-a spus Gabriel Voicu.

 
Reduceri semnificative și pentru celelalte proiecte ale Coldwell Banker

 
Și celelalte ansambluri rezidențiale pe care Coldwell Banker Romania le reprezintă la Timon îi așteaptă pe vizitatori cu oferte speciale.

 
Spre exemplu, în complexul Felicity, din nordul Bucureștiului (zona Băneasa), apartamente noi și spațioase de 2 camere (83 mp utili) pot fi achiziționate pentru 60.900 de euro (față de 74.200, care este prețul de listă).

 
Un alt ansamblu din nordul orașului, Nordia Residence, beneficiază de discount-uri semnificative la Timon. Apartamentele exclusiviste de aici , de 3 camere, sunt mai ieftine cu 9.000 de euro pe durata evenimentului imobiliar (149.000 de euro, față de 140.000 de euro).

 
În ansamblul rezidențial Rose Garden, din Colentina, discount-ul pentru o locuință de 2 camere (65 mp utili) este de 7.600 de euro. Astfel, cei interesați vor plăti doar 76.900 de euro, față de 84.500 de euro, cât este prețul de listă. Cumpărătorii vor primi un loc de parcare subteran și o boxă inclusăîn preț.

 
Alia Apartaments și Amfiteatru Residence sunt celelalte două proiecte rezidențiale reprezentate de Coldwell Banker Romania la târgul de la Piața Constituției. Primul este amplasat în zona Arcului de Trimuf, iar cel de-al doilea la Parcul Tineretului. Reducerile de preț pentru acestea ajung până la 15.000 de euro.

 
Coldwell Banker Romania, pentru prima dată prezent la un târg imobiliar

 
Agenția Coldwell Banker Romania este prima oară prezenta la un târg imobiliar. Motivul pentru decizia de a participa la Timon ni l-a explicat chiar Gabriel Voicu: “Am observat o revigorare a pieții imobiliare din România și de aceea am ales să participăm la un eveniment de profil, de dimensiuni mari. Acum este cel mai bun moment”.


Referitor la trecerea creditării Prima Casă doar în lei, reprezentantul agenției Coldwell Banker ne-a explicat că, deși cererea pentru noile împrumuturi a fost mai redusă, pe termen mediu și lung lucrurile se vor îmbunătați, cum s-a întâmplat de la an la an.

 
Coldwell Banker este prezentă cu 7 mari proiecte la Timon: Cosmopolis, Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Rose Garden, Nordia Residence, Felicity și Metropolis Residence. Stocul de locuințe finalizate și disponibile este de 650 de unități locative.

 
Târgul Național Imobiliar se desfășoară în Piața Constituției, în perioada 24- 27 octombrie.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.