TIOR

Reducere de 3.500 euro pentru casele din ansamblul Hystria Residence

Reducere de 3.500 euro pentru casele din ansamblul Hystria ResidencePână la data de 31 octombrie 2013, toți cei care doresc să-și cumpere o casă in ansamblul rezidențial Hystria Residence, din localitatea Tamași (Corbeanca) vor beneficia de o reducere de 3.500 de euro.

 

Constantin Zaharia, reprezentant vânzări Hystria Residence, a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro, că din perioada Târgului Național Imobiliar și până la sfârșitul lunii octombrie, cei interesați de o locuință aici vor avea parte de un preț redus, cu 3.500 de euro.

 

 

Din 62 de case finalizate s-au vândut 51

 

“Din cele 62 de locuinte deja finalizate, 51 s-au vândut și sunt locuite. Avem în plan să construim în continuare. La final, ansamblul Hystria Residence va avea 600 de case noi. Zona este foarte bună: avem pădure și lac in apropiere, iar distanța față de București nu este mare. Oferim locuințe cu băile utilate, cu gresie, faianță, parchet, absolut tot ce trebuie pentru persoana care vrea să se mute în acea casă” ne-a spus Constantin Zaharia.

 

Construcția ansamblului Hystria Residence, din localitatea Tamași, a început în anul 2010. Pe lângă segmentul strict rezidențial, aici se are în plan și construirea de parcuri și terenuri de joacă pentru copii, hotel, restaurant și spa, terenuri de sport și săli de aerobic, fitness și forță.

 

Vezi mai jos interviul cu domnul Constantin Zaharia:

 

 

 

Sursa foto: hystriaresidence.ro

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI