TIOR

Raport excelent calitate-pret pentru apartamentele din Casa Urbana

Raport excelent calitate-pret pentru apartamentele din Casa UrbanaImobilul Casa Urbană, amplasat în zona Moșilor, din București, cupride 16 apartamente de 2 și 3 camere, ce se remarcă prin calitatea finisajelor și prin excelentul raport calitate-preț. Mai multe despre proiect am aflat de la Dorina Petre, Project Manager Casa Urbană.

 

“Vorbim despre un imobil tip vila, P+4, cu 16 apartamente de 2 și de 3 camere, cu finisaje medii spre lux, care se adresează unui public-țintă tânăr, care lucrează în multinaționale și care apreciază o arhitectură de calitate. Ca prețuri, apartamentele pornesc de la 49.000 de euro (cele de 2 camere) și 79.000 de euro, pentru cele de 3 camere. Prețurile variază în funcție de suprafață”, ne-a spus dezvoltatorul proiectului Casa Urbană, Dorina Petre.

 

Eficiența energetică, prioritară

 

Eficiența energetică a apartamentelor este foarte importantă pentru locuințele din Casa Urbană. Aceeași Dorina Petre: “Ne axăm foarte mult pe eficiența energetică a clădirii. În sensul acesta, am folosit o izolație termică cu polistiren de 15 cm. De asemenea, finisajele și dotările apartamentelor sunt foarte bune. Avem centrale termice Weissman, cu mutarea caloriferelor pe distribuitoare, parchetul este din lemn stratificat, iar gresia și faianța  este Piastrelli”.

 

În perioada Târgului Național Imobiliar, clienții au putut beneficia de reduceri între 2.000 și 8.000 de euro pentru apartamentele din imobilul Casa Urbană.

 

 

Mai jos poți viziona interviul cu Dorina Petre, la Târgul Național Imobiliar:

 

 

Sursa foto:casaurbana.ro

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI