TIOR

Peter Savateev, RRG Estate: Vom mai construi ansambluri rezidentiale in Bucuresti

Peter Savateev, RRG Estate: Vom mai construi ansambluri rezidentiale in BucurestiPeter Savateev, director executiv al RRG Estate, ne-a declarat că firma pentru care lucrează are în plan să mai construiască ansambluri rezidențiale în București. RRG Estate a dezvoltat complexul Linda Residence, în zona de est a Capitalei, care s-a vândut într-o proporție de peste 75%.

 

Directorul executiv al firmei RRG Estate, Peter Savateev, ne-a spus, în cadrul unui interviu, ca mai sunt disponibile aproximativ 50 de apartamente, din totalul celor 216 construite, în ansamblul rezidențial Linda. Grupul RRG plănuiește să mai construiască ansambluri rezidențiale în București, dispunând deja de terenuri pentru asta.

 

“Programul Prima Casă a ținut în viața piața de ansambluri rezidențiale din București. Fondurile vor fi suplimentate obligatoriu”, este părerea domnului Savateev, legată de programul guvernamental Prima Casă. De altfel, o mare parte din locuintele din Linda Residence s-au vândut cu ajutorul creditelor Prima Casă.

 

În prima jumătate a anului 2013, ritmul de vânzari pentru apartamentele din Linda Residence a fost de circa patru unități pe lună. Astfel, până la sfârșitul lunii iulie, peste 30 de locuințe și-au găsit proprietari. “Raportul calitate-preț este unul foarte bun în cadrul complexului nostru. De asemenea, ansamblul rezidențial din București se află într-o zonă liniștită. Din aceste motiv, oamenii cumpără”, a explicat directorul executiv al firmei RRG Estate.

 

Întrebat care sunt previziunile sale pentru viitorul pieței de ansambluri rezidențiale din România, domnul Savateev s-a arătat optimist. “Prețurile nu vor scădea foarte mult. Piața se va stabiliza în viitorul apropiat”, au fost cuvintele acestuia.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI