Pallady Towers Residence - facilitati in Estul capitalei (VIDEO)

19-01-2016 / Interviuri

Pallady Towers Residence - facilitati in Estul capitalei (VIDEO)Premier Estate Management are în portofoliul său numeroase proiecte rezidențiale. În categoria de ansambluri rezidențiale Titan, agenția este prezentă în portalul DezvoltatorImobiliar.ro cu ansamblul rezidențial Pallady Towers Residence.


Gianina Radu, Sales Broker pentru acest proiect, ne-a vobit despre facilitățile apartamentelor din Pallady Towers Residence. Ansamblul rezidențial vine în întâmpinarea clienților cu suprafețe generoase, finisaje de calitate, parcări exterioare și subterane.


Află din următorul interviu video care este buget necesar pentru a-ți achiziționa chiar azi un apartament într-o zonă cu acces facil către centre comerciale și metrou.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.