TIOR

Pallady Lofts - nou ansamblu rezidential din cartierul Fundeni

Pallady Lofts - nou ansamblu rezidential din cartierul FundeniAnsamblul rezidențial Pallady Lofts a fost unul dintre proiectele noi lansate la târgul imobiliar Timon, ediția aprilie 2015. Care este conceptul care stă la baza ansamblului și ce tipuri de locuințe se vor regăsi aici vă spunem în continuare.

 

Pallady Lofts este un ansamblu rezidențial dezvoltat în Estul Bucureștiului, în apropiere de Bulevardul Theodor Pallady. Denumirea proiectului provine de la termenul englezesc "loft", care definește un spațiu aflat la etajele superioare ale unei clădiri sau o mansardă. "Loft apartaments" se referă la acele locuințe cu spații largi, deschise și ușor de compartimentat.

 

De altfel, apartamentele din complexul Pallady Lofts întrunesc caracteristicile mai sus menționate. Locuințele au suprafețe generoase, spatii largi și deschise, iar finisajele și dotările sunt conform standardelor anului 2015. Apartamentele de la parter sunt dezvoltate pe 2 niveluri, cu scară interioară, model folosit în cazul vilelor, iar apartamentele de la etaj au terase mari, ce oferă o panoramă frumoasă asupra orașului. Fiecare apartament are spații de depozitare (dressing room).

 

Pallady Lofts cuprinde garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.

 

În cel mai scurt timp vom reveni cu un interviu în exclusivitate cu unul dintre reprezentanții ansamblului rezidențial Pallady Lofts.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI