TIOR

Melita Residence iti ofera apartamente moderne, in stil mediteraneean

Melita Residence iti ofera apartamente moderne, in stil mediteraneeanImobilul de apartamente, Melita Residence, îți pune la dispoziție 39 de locuințe noi, în Băneasa, la aproximativ 5 minute de complexul Băneasa Shopping City. Află mai multe detalii în continuarea articolului nostru.

 

Apartamente cu tendințe mediteraneene

 

Reprezentanții ansamblului Melita Residence ne-au declarat la Târgul Național Imobiliar că apartamentele disponibile în complex au influențe mediteraneene, datorită stilului construcției: “Vorbim despre apartamente moderne, open space, cu livingul și bucătăria incorporate, în tendințe mediteraneene. Apartamentele au ferestre mari și folosim cât mai mult lumina naturală”, ne-a spus Iuliana, din partea complexului.

 

Oferta foarte variată de locuințe

 

În imobilul Melita Residence puteți găsi de la garsoniere, până la apartamente de 2, 3 și 4 camere, dar și apartamente tip duplex, toate cu dotări și facilităti de bună calitate. Suprafețele construite ale locuințelor se încadrează între 40 de mp construiți și 226 mp construiți. Prețurile încep de la 40.000 de euro, iar pe perioadă Târgului Național Imobiliar, dezvoltatorul a suportat TVA-ul pentru apartamentele cumpărate.

 

Tinerii, publicul-țintă pentru Melita Residence

 

Melita Residence se adresează persoanelor tinere, cu vârsta de până în 40 de ani, în special corporatiști, care lucrează în zona de nord a Bucureștiului.

 

Accesul facil către aeroportul Henri Coandă, dar și atracțiile din împrejurimi (Pădurea Băneasa, Gradina Zoologică, numeroase școli, grădinițe sau restauranet) recomandă imobilul Melita Residence.

 

 

Vezi interviul video de la TNI:

 

 

Sursa foto: melitaresidence.ro

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI