Locuinte standard versus locuinte verzi, la targ (VIDEO)

16-04-2016 / Interviuri

Locuinte standard versus locuinte verzi, la targ (VIDEO)Târgul Imobiliar Național se bucură de o diversitate a locuințelor. Pe lângă tipul caselor standard din cadrul ansamblurilor rezidențiale, putem vorbi și despre casele verzi. Anamaria Istrate, reprezentantul Alesonor de la târg, ne-a vorbit despre noutatea din piața rezidențială: locuințele verzi din ansamblul Amber Gardens.

Directiva de Eficiență energetică a Uniunii Europene pentru 2020 presupune implementarea de tehnologii care să rezulte un consum energetic aproape egal cu zero. Nevoia de reducere a costurilor de întreținere, au condus la aplicarea unui design bioclimatic, dar și a standardelor energetice specifice unei case pasive.

Urmărește interviul video de mai jos și află care este costul de întreținere a unei case eficiente din punct de vedere energetic.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.