TIOR

Locuinta, mai mult decat un acoperis deasupra capului (VIDEO)

Locuinta, mai mult decat un acoperis deasupra capului (VIDEO)În interviul de astăzi vă propunem o discuție despre stilul unei case, importanța unui arhitect și mai ales care vor fi tendințele pentru ansamblurile rezidențiale. Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a stat de vorbă cu arhitecta, Cristina Pantilie.

Acum este un lux să-ți permiti să ai o locuinta veche și mulți dintre beneficiari încearcă să facă ceva similar, dar renunță la elementele tradiționale românești care sunt implementate în fațade și ajungem la unele construcții amuzante. Deci să nu generalizăm, n-aș putea spune ce preferă majoritatea viitorilor locuitori bucureșteni. Unii nici n-au un stil, adică să ajungi să vrei un stil pentru casa ta trebuie să vrei mai mult decât un acoperiș deasupra capului, trebuie să investești, să oferi mai mult, să știi, spune Cristina Pantilie.

Iar pe de altă parte, din punct de vedere al tendințelor pentru ansamblurile rezidențiale, Cristina Pantilie spune că ”periferiferile se vor dezvolta și cred că toți ne dorim sate urbane. Probabil că nu se va renunța la ideea de diversitate, în același campus ai și căsuțe și locuințe colective cu spații comune generoase.”

Puteți urmări interviul integral mai jos, unde puteți afla de ce este important să colaborezi cu un arhitect. 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI