TIOR

Jumatate dintre apartamentele din Adora Urban Village, deja vandute

Jumatate dintre apartamentele din Adora Urban Village, deja vanduteConform Ralucăi Traila, consultant vânzări Adora Urban Village, jumătate dintre apartamentele construite în complexul rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village, au fost deja vândute. Află mai multe lucruri despre ansamblu în continuare.

 

Apartamentele din cele două blocuri finalizate din ansamblul rezidențial Adora Urban Village, din Bragadiru, s-au vandut în proporție de 50%.

Dezvoltatorul imobiliar Tagor plănuiește să mai construiască încă 10 blocuri de locuințe.

 

Garsoniere și apartamente de 2 si 3 camere, disponibile în Adora Urban Village

 

Avem apartamente tip studio, 2 camere și 3 camere. Toate apartamentele vin cu mobila de bucătărie și cu electrocasnice (plită pe gaz, cuptor și hotă electrică) șicu mobilierul de baie.” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Raluca Traila, consultant vânzări Adora Urban Village.

 

Prețurile locuințelor încep de la 39.000 de euro, pentru garsoniere și ajung la 72.000 de euro, pentru apartamente de 3 camere.

 

Ansamblul beneficiazăde canalizare, apăcurentă și electricitate. În acest moment se finalizează și un parc privat. Accesul este securizat (avem douăbariere care faciliteazăaccesul în complex) și este pazit 24 din 24.” a mai adăugat Raluca Traila.

 

Sursa foto: adoraurbanvillage.ro

 

Vezi interviul video de la Targul National Imobiliar cu Raluca Traila:

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI