TIOR

Iulia Jilcu, Premier Service: Oferim apartamente noi cu curte proprie

Iulia Jilcu, Premier Service: Oferim apartamente noi cu curte proprieIulia Jilcu, consultant imobiliar Premier Service, ne-a declarat la Târgul Național Imobiliar, că în ansamblul rezidențial Six Residence, oamenii pot cumpăra apartamente noi care beneficiază de curte proprie. Cum arată locuința perfectă pentru cei de la Premier Service sau care sunt previziunile lor despre piața ansamblurilor rezidențiale în anul 2013, dar și multe alte informații puteți afla din interviul de mai jos.

 

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Iulia Jilcu, consilier imobiliar Premier Service. Doamna Jilcu, spuneți-mi vă rog, ce previziuni aveți de la aceasta ediție a târgului.

 

Iulia Jilcu: Bună ziua. Previziunile sunt unele foarte pozitive și nu pentru că suntem noi niște oameni pozitivi, ci pentru că vindem în fiecare zi, avem foarte multe oferte, pentru toate tipurile de vârstă, ce-și dorește fiecare. Oamenii ne caută, ne solicită în fiecare zi. Imobile sunt, vor fi și chiar așteptăm oamenii să vină aici, să vadă ce-nseamnă imobilele noi, pentru că majoritatea au o idee numai despre cele vechi, să vadă ce ofera piața în momentul acesta.

 

DI: Care sunt ofertele speciale de la acest târg?

 

Iulia Jilcu: Garsoniere începând cu 27.000 de euro, decomandate, așa cum solicită fiecare, cu dependințe de depozitare. Avem și 3 camere, începând cu 49.800, pentru cei care sunt în căutare de acest tip de imobil. Oferte speciale… Locuri de parcare gratuite și reducere la plata cash.

 

DI: Care sunt principalele zone în care se afla ansamblurile rezidențiale pe care le reprezentați?

 

Iulia Jilcu: Principalele zone sunt sectoarele 3 și 4. Nu ne-am retras nici din sectorul 5. Avem un ansamblu foarte frumos acolo și, evident, în Popești-Leordeni, unde avem mai multe.

 

DI: Spuneți-mi puțin despre ofertele de prețuri. Ați menționat doar despre garsoniere.

 

Iulia Jilcu: Bun. Un concept nou pe care l-am implementat noi pe piață. Este vorba de apartamentele care au curte proprie. Neavând un buget alocat pentru o căsuță, oamenii pot veni la un apartament, dar totuși să aibă și un pic de teren în față. Un astfel de apartament, 51 de mp utili în casă, cu 35 de mp în curte, îl oferim la prețul de 47.000 de euro. Este vorba de ansamblul pe care noi îl dezvoltăm, Six Residence.

 

DI: Care este publicul țintă pentru ansamblurile rezidențiale?

 

Iulia Jilcu: În medie, publicul țintă reprezintă tinerii din ziua de azi, așa cum sunt și eu și tu și toți cei de aici, de lângă noi. Vizăm vârstele 25-40. Și ei sunt tineri, nu?

 

DI: Într-adevăr. Vă rog să-mi spuneți cum arată, în opinia dumneavoastră, locuința ideală din ziua de astăzi.

 

Iulia Jilcu: În opinia mea… în opinia românilor, pentru că mă consider român și țin la lucrul ăsta, cele mai bune locuințe sunt cele decomandate, cu minim un balcon, dependințe de depozitare (mă refer la o debara, cămara) și bucătăria închisă. Îmi place bucătăria închisă. Mie, nu știu celorlalți.

 

DI: Ce credeți că se va întâmpla în anul 2013 pe piața de locuințe noi?

 

Iulia Jilcu: Se vor întâmpla multe lucruri bune și frumoase, asta pentru că noi dezvoltăm proiecte bune și frumoase în momentul acesta. Prețurile nu sunt nici în creștere, nici în scădere. Încercăm să ajutăm oamenii să poată să-și permită un imobil. Nu vrem nici să exagerăm, nici să fie prea ieftine ca să se-ntrebe ce se întâmplă. Piața 2013 aduce niște proiecte senzaționale, nu numai ale noastre, ale Premier-ului, ci și ale dezvoltatorilor pe care-i reprezentăm și așteptăm oamenii să le vadă, doar să le vadă. Cred că o să ia și decizia importantă de a-și cumpăra o locuință.

 

DI: Mulțumesc frumos și mult success.

 

Iulia Jilcu: Mulțumesc frumos.  

 

Sursa foto: premierservice.ro

Elvila
TIOR

903.66 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI