Fondurile Prima Casa se vor suplimenta cu siguranta

11-07-2013 / Interviuri

Fondurile Prima Casa se vor suplimenta cu sigurantaCostel Darlaiani, manager al ansamblului Med Residence, din București, ne-a declarat că fondurile Prima Casă se vor suplimenta cu siguranță, în cel mai scurt timp. În momentul de față acestea au fost sistate.

 

Potrivit lui Costel Darlaiani, manager al complexului Med Residence, plafonul pentru Prima Casă ar urma și el să fie mărit la 80.000 de euro, de la 69.000 de euro, cât este în prezent, de îndată ce vor fi suplimentate fondurile. Finanțările acordate prin programul Prima Casă în prima jumatate a anului 2013 însumează 490 de milioane de euro. În total, peste 14.000 de persoane au beneficiat de aceste credite. În medie, o finanțare Prima Casa se încadrează între 39.000 și 40.000 de euro. Din valoarea garanțiilor, aproape 30% au fost luate pentru cumpărarea de locuințe noi, construite în ultimii cinci ani.

 

Ansamblul Med Residence, situat pe Calea Vitan, vizavi de Mall Vitan, cuprinde 101 apartamente noi cu 2 și 3 camere. Dintre acestea, mai sunt disponibile 45. De la începutul anului 2013 s-au vândut în jur de 30 de locuințe. Majoritatea clienților au fost persoane care au plătit pentru apartamente cu cash.

 

Ca planuri de viitor, managerul ansamblului Med Residence, Costel Darlaiani, dorește să încheie cu success vânzarea tuturor apartamentelor din ansamblul de pe Calea Vitan și, mai apoi, să construiască un nou complex.

 

Vezi mai jos interviul video cu domnul Costel Darlaiani:

 

 

Sursa foto: medresidence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.