TIOR

Drumul Taberei, cartierul vizat de ansamblul rezidential Red House 3

Drumul Taberei, cartierul vizat de ansamblul rezidential Red House 3“Red House 3 se adresează tinerilor cu venituri medii, din Drumul Taberei, pentru că sunt foarte multi clienți care locuiesc acolo”, au fost cuvintele doamnei Mariana Solovei, Project Manager al ansamblului rezidențial mai sus numit. Care sunt facilitățile locuințelor din complex și alte informații despre Red House 3 veți afla din interviul realizat de către portalul dezvoltatorimobiliar.ro la Târgul Național Imobiliar.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Mariana Solovei, Project Manager Red House 3. Doamna Solovei, spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblul dumneavoastră.

 

Mariana Solovei: Ansamblul nostru se află în Prelungirea Ghencea. Este un bloc de cinci etaje. Suntem deja… S-a făcut recepția blocului. Blocul este locuit cam 35-40%.  Am vândut tot cam așa, cam trei sferturi din apartamente sunt deja vândute. Apartamentele sunt finisate la cheie, cu gresie, faianță, parchet, termopan, ușa metalică, centrală termică. Beneficiază fiecare apartament și de loc de parcare și, de asemenea, avem bucătăriile mobilate și utilate drept bonus la apartamente.

 

DI: Care este publicul țintă pentru locuințele dumneavoastră?

 

Mariana Solovei: În general tinerii care pot să ia credite și în special cu Prima Casă, dar nu neapărat. De asemenea, sunt clienții, de fapt, care au venituri medii de fapt și, de asemenea, având în vedere că este în Prelungirea Ghencea, sunt foarte mulți clienți care locuiesc în Drumul Taberei sau macar au rude în Drumul Taberei sau părinți în Drumul Taberei, vor să cumpere pentru copii sau chiar job-uri în acea zonă.

 

DI: Până la urmă câte unități locative puneți la dispoziția clienților?

 

Mariana Solovei: În acest bloc sunt 58 de apartamente și am vândut în jur de 25-26 de apartamente până-n acest moment.

 

DI: Și cum vindeți mai mult: prin plata cash sau prin credite?

 

Mariana Solovei: Aproape 90% prin credite și în special cu Prima Casă.

 

DI: Mulțumesc frumos! Mult success!

 

Mariana Solovei: Mulțumesc. Sănătate și numai bine.

 

Ansamblurile rezidentiale din Drumul Taberei le gasesti AICI, iar oferta de apartamente din Drumul Taberei o gasesti AICI.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI