TIOR

DAC Antrepriza Constructii, in grafic cu vanzarile din Shine Residence 2, pregateste un nou proiect

DAC Antrepriza Constructii, in grafic cu vanzarile din Shine Residence Compania DAC Antrepriză Construcţii este în grafic cu vânzările din imobilul de locuinţe noi, Shine Residence 2 şi pregăteşte un nou proiect rezidenţial, conform declaraţiilor oficialilor acesteia. Echipa www.dezvoltatorimobiliar.ro a discutat cu Oana Crăciunescu, reprezentant DAC Antrepriză Construcţii şi a aflat cele mai noi planuri ale sale pe piaţa rezidenţială din Bucureşti, dar şi multe alte amănunte.

 

 

Până la toamnă, imobilul Shine Residence 2 trebuie vândut în întregime

 

“Ne-am acordat un an de zile pentru vânzarea în întregime a apartamentelor din imobilul Shine Residence 2. Asta înseamnă că până în septembrie va trebui să avem toate locuinţele ocupate. Suntem în grafic. Până în prezent, circa 60% din imobil este vândut. Mai avem disponibile doar 4 apartamente de 2 camere, 2 de 3 camere şi penthouse-ul nostru”, ne-a spus Oana Crăciunescu, reprezentantul DAC Antrepriză Construcţii.

 

Optimismul dezvoltatorilor este justificat, având în vedere că blocul de apartamente premium Shine Residence 2 se află în zona centrală a Bucureştiului, pe stradă Vasile Lascăr (în apropiere de Piaţa Romană), iar preţurile sunt şi ele pe măsură.

 

Investiţia în proiect a fost făcută din fonduri proprii. În urmă cu 7 ani, DAC Antrepriză Construcţii achiziţiona terenul, cu un credit bancar. Din cauza perioadei de criză economică, blocul a fost construit abia anul trecut, vânzările începând în septembrie. Aşadar, în aproximativ 7 luni, imobilul este ocupat în proporţie de 60%.


Câteva sfaturi pentru micii investitori pe piaţa de apartamente noi

 

Unul dintre cele mai importante sfaturi oferite de către reprezentanta companiei DAC Antrepriză Construcţii pentru micii investitori de pe piaţa rezidenţială este ca locuinţele să aibă un raport calitate-preţ corect pentru clienţi. De asemenea, trebuie să se aibă în vedere că terenul pe care se construieşte să fie foarte bine poziţionat şi să corespundă nevoilor potenţialilor cumpărători. “Doar respectând aceste lucruri se poate obţine profitul dorit”, a concluzionat Oana Crăciunescu.

 

Fundeni, locaţia pentru următorul proiect rezidenţial al companiei DAC Antrepriză Construcţii

 

Următorul proiect rezidenţial al companiei DAC Antrepriză Construcţii a fost dezvăluit în exclusivitate echipei dezvoltatorimobiliar.ro: la sfârşitul lunii martie, dezvoltatorul a început construcţia la Shine Residence 3, situat în zona Fundeni, chiar în vecinătatea spitalului. “Proiectul va cuprinde 31 de apartamente noi (de 2 şi 3 camere), care se vor încadra că preţuri în programul Prima Casă. În scurt timp vom începe şi promovarea să şi vom avea o mulţime de oferte speciale!”, a detaliat Oana Crăciunescu, reprezentantul dezvoltatorului.

 

DAC Antrepriză Construcţii intenţionează să continue investiţiile în Bucureşti. Compania se află în discuţii cu proprietari de terenuri din Capitală, pentru asocieri de tip joint-venture, în vederea construcţiilor rezidenţiale. Dezvoltatorul şi-a anunţat interesul pentru trei terenuri din Bucureşti: în Băneasa, în zona Unirii şi în cartierul Berceni.

 

Vezi mai jos interviul cu Oana Crăciunescu, reprezentant DAC Antrepriză Construcții:

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI