Cunosc orasele din Romania nevoile societatii? (VIDEO)

24-03-2016 / Interviuri

Cunosc orasele din Romania nevoile societatii? (VIDEO)Ne-am întrebat în ce măsură orașele sunt conștiente de nevoile societății și cum ar trebui să arate un proces de adaptare la adevăratele nevoi. În cadrul celei de-a patra ediții a conferinței Cities of Tomorrow, echipa DezvoltatorImobiliar.ro a aflat că orașele din România nu cunosc, de fapt, nevoile societății.

Vera Marin, Președintele Asociației pentru Tranziție Urbană, ne-a vorbit despre subiectele intens dezbătute în cadrul conferinței. În interviul acordat accentul a fost pus asupra importanței informațiilor de calitate, asociate unei suprapuneri de interese.

Urmărește interviul video de mai jos pentru a afla cum arhitecții, urbaniștii, juriștii, sociologii, antropologii pot influența dezvoltarea durabilă a orașului.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.