Cum poti achizitiona o locuinta in Burnitei Residential (VIDEO)

22-11-2016 / Interviuri

Burnitei Residential (VIDEO)Astăzi vă prezentăm ansamblul Burniței Residential care vă pune la dispoziție garsoniere și apatamente cu 2 și 3 camere, construite încă de la începutul anului 2015. Ansamblul se află în Sectorul 3, cartierul Titan, foarte aproape de stația de metrou 1 Decembrie 1918. În vecinătatea ansamblului veți găsi grădinițe, școli, piețe, parcuri, mall-uri, farmacii, dar și numeroase stații de autobuz și tramvai. 

Am stat de vorbă cu Alex Mondescu – Cofondator Imoneria și am aflat care sunt etapele pentru achiziția unei locuințe în ansamblul Burniței Residential.

”Pașii sunt în felul următor. Se face o rezervare în valoare de 500 de euro, iar în decurs de 10 zile lucrătoare se merge pe un antecontract la notar, unde se percepe un avans de minim 5%. Asta diferă și în funcție de modalitatea de creditare aleasă de client. Aceștia preferă programul Prima Casă, dar din păcate fondurile insuficiente au făcut ca aceștia să opteze și pentru un credit ipotecar”, ne-a declarat Alex Mondescu, Cofondator Imoneria.

Mai multe detalii și imagini despre ansamblu, puteți vedea în interviul integral de mai jos:

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.