TIOR

Cum poti achizitiona o locuinta in Burnitei Residential (VIDEO)

Burnitei Residential (VIDEO)Astăzi vă prezentăm ansamblul Burniței Residential care vă pune la dispoziție garsoniere și apatamente cu 2 și 3 camere, construite încă de la începutul anului 2015. Ansamblul se află în Sectorul 3, cartierul Titan, foarte aproape de stația de metrou 1 Decembrie 1918. În vecinătatea ansamblului veți găsi grădinițe, școli, piețe, parcuri, mall-uri, farmacii, dar și numeroase stații de autobuz și tramvai. 

Am stat de vorbă cu Alex Mondescu – Cofondator Imoneria și am aflat care sunt etapele pentru achiziția unei locuințe în ansamblul Burniței Residential.

”Pașii sunt în felul următor. Se face o rezervare în valoare de 500 de euro, iar în decurs de 10 zile lucrătoare se merge pe un antecontract la notar, unde se percepe un avans de minim 5%. Asta diferă și în funcție de modalitatea de creditare aleasă de client. Aceștia preferă programul Prima Casă, dar din păcate fondurile insuficiente au făcut ca aceștia să opteze și pentru un credit ipotecar”, ne-a declarat Alex Mondescu, Cofondator Imoneria.

Mai multe detalii și imagini despre ansamblu, puteți vedea în interviul integral de mai jos:

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI