Cum arata fotoliile de masaj de 3000 euro (VIDEO)

25-09-2017 / Interviuri

Cum arata fotoliile de masaj de 3000 euroCu toții ne dorim ca atunci când ajungem acasă să avem parte de un masaj relaxant după o zi de muncă obositoare.

În cadrul târgului Bife-Sim 2017, cel mai mare târg de mobilă din România, am testat fotoliile celor de la Chairmony.

Cum funcționează? Pe role de silicon și perne de aer, având șase tipuri de masaj complet diferite plus alte funcții medicale.

”Scopul lor este de a vindeca corpul, de a reface musculatura, de a îndrepta coloana, de a drena foarte bine limfa și de a pregăti foarte bine sistemul circulator. Masajele sunt prestabilite, urmează fiecare o tehnică specială. Nicio mișcare nu se repetă pe timpul tehnicii de masaj.”, ne-a declarat Theodor Mătură, consilier vânzări Chairmony.

Dacă ești sănătos tun, poți petrece și 24 de ore în acest fotolii profesionale de masaj, susțin reprezentanții Chairmony.

În plus, ți-l poți personaliza așa cum dorești.

Cum arată fotoliile de masaj de 3000 euro, vezi în materialul video de mai jos:

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.