TIOR

Circului Park Tower, un ansamblu rezidential cu finisaje deosebite

Circului Park Tower, un ansamblu rezidential cu finisaje deosebiteCircului Park Tower este un proiect rezidențial nou lansat, situat chiar în spatele Circului Globus, în Sectorul 2 al Bucureștiului. Care sunt atuurile complexului am aflat la Târgul Național Imobiliar de la doamna Viorica Dragotel, Sales & Marketing Manager pentru acest proiect (din partea companiei Rodelco).

 

Vederea directă la parc și finisajele de calitate excelentă, avantajele pentru ansamblul Circului Park Tower

 

 

“Circului Park Tower este un complex rezidențial la un nivel înalt din punct de vedere al finisajelor. Localizarea foarte bună, aproape de centrul orașului (în cartierul Ștefan Cel Mare), dar și faptul că apartamentele au vedere spre Parcul Circului, fac din complexul nostru unul atractiv pentru clienți”, a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro doamna Viorica Dragotel, Sales & Marketing Manager pentru proiectul Circului Park Tower.

 

Proiectul rezidential oferă 101 de apartamente noi, de 2, 3, 4 si 5 camere, amplasate într-o clădire de 15 etaje, ce are și două niveluri subterane. Blocul este dotat cu 3 lifturi ce au o capacitate între 8 și 13 persoane. La nivelurile subterane se află locuri de parcare și de depozitare, dar și un adăpost antiatomic.

 

“Construcția la ansamblul Circului Park Tower a început în luna februarie 2013. De două săptămâni am început și vânzările. Ne adresăm, în special, persoanelor cu venituri medii spre înalte. La Târg avem și oferte speciale: prețuri între 1.000 și 1.500 de euro/mp (fără TVA) pentru apartamente”, a adăugat doamna Dragotel.

 

Interviul video cu doamna Viorica Dragotel de la Târgul National Imobiliar poate fi vizualizat mai jos:

 

 

 

 

Sursa foto: circuluiparktower.ro

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI