Cerere foarte mare pentru ansamblurile rezidentiale Good Residence

27-05-2013 / Interviuri

Cerere foarte mare pentru ansamblurile rezidentiale Good ResidenceRobert Sîrbu, expert imobiliar Private Broker, agenția care se ocupă de vânzarea ansamblurilor rezidentiale Good Residence, din Balotești, ne-a spus la Târgul Național Imobiliar că cererea pentru locuințele din complex este din ce în ce mai mare, oamenii fiind foarte interesați să cumpere o casa nouă. Vezi interviul de mai jos ca să afli cum au receptat clienții oferta specială Good Residence, dar și care sunt planurile de viitor pentru ansamblul rezidențial.

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnul Robert Sîrbu, expert imobiliar Private Broker, agenția care se ocupă de vânzarea ansamblurilor Good Residence, din Balotești. Domnule Sîrbu, spuneți-mi, vă rog, cum au fost aceste trei zile de târg.

 

Robert Sîrbu: Pot spune ca aceste trei zile de târg reprezintă un succes. Am avut foarte multe vizionări pe perioada târgului și avem foarte multi clienți interesați să vină în zilele care urmează să vadă casele din ansamblurile Good Residence.

 

DI: Cum a fost cu oferta specială de șemineu cadou pentru cei care cumpară o locuință? Cât de receptivi au fost oamenii?

 

Robert Sîrbu: Oamenii la târg vin pentru a beneficia de ofertă. Oferta noastră de a oferi un șemineu gratuit pentru orice casă antamată până la sfârșitul lui mai a prins foarte bine și a fost apreciată, drept urmare și multitudinea de vizionări pe care le-am avut în acest week-end.

 

DI: Care sunt planurile de viitor pentru ansamblurile Good Residence?

 

Robert Sîrbu: Planurile de viitor pentru ansamblurile Good Residence sunt următoarele: în fiecare an se construiesc în jur de 50-70 de case, care se vând până la sfârșitul anului curent. Vom continua construcția caselor, având în vedere că cererea este din ce în ce mai mare. Cartierul s-a mărit deja.

 

DI: Ok. Mulțumesc frumos. Mult success!

 

Sursa foto: goodresidence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.