TIOR

Case noi in stil american, de la 50.000 de euro – noua oferta din Corbeanca

Case noi in stil american, de la 50.000 de euro – noua oferta din Corbeanca

La hotelul bucureştean Howard Johnson a avut loc cea mai recentă lansare a unui ansamblu rezidenţial de case noi din zona Corbeanca: Flamingo Park.

 

Echipa www.dezvoltatorimobiliar.ro a fost acolo şi va prezintă toate amănuntele, direct de la Project Managerul proiectului, domnul Daniel Iacoviță.

 

 

Flamingo Park, un concept american de case”

 

Flamingo Park, cel mai nou ansamblu rezidenţial de case noi din Corbeanca, are ca sursă de inspiraţie locuinţele din America: “ Toate casele noastre vor fi ecologice şi vor avea panouri de lemn. Acestea vor fi construite în sistem open-space, după modelul american. Punem foarte mare accent pe un consum cât mai redus de resurse şi de aceea am optat pentru această variantă”, a adăugat domnul Iacoviță.

 

De ce un nou ansamblu de case în Corbeanca?”

 

Pare greu de găsit un motiv temeinic pentru a construi un nou ansamblu de case noi într-o zonă în care oferta este deja foarte bogată (vezi complexurile Good Residence, Histria Residence, Corbeanca Park etc...). Totuşi, apropierea de Bucureşti şi, implicit de centre importante ale acestuia, au fost motive suficient de bune pentru care American Projects Developer a ales Corbeanca: “Zona Corbeanca este una de top. În ultimii ani, infrastructura de aici s-a dezvoltat foarte mult. În apropiere avem aeroport, centre comerciale şi alte o mulţime de poli de interes. Pe lângă aceste aspecte, să nu uităm că ansamblul nostru se află foarte aproape de Paradisul Verde”, a completat domnul Iacoviță.

 

Care sunt avantajele locuinţelor din Flamingo Park?”

 

Casele din proiectul rezidenţial Flamingo Park au un foarte mare avantaj faţă de celelalte complexuri din zona Corbeanca, potrivit reprezentantului dezvoltatorului: preţul foarte competitiv: “Pentru primele 30 de case, avem o ofertă foarte atractivă: preţuri pornind de la doar 50.000 de euro! Casele au 124 de mp construiţi şi 224 mp de teren. Ne referim la locuinţe în sistem cvadruplex. Dacă doriţi case individuale, cele mai accesibile din oferta noastră costă 58.000 de euro şi au un lot de teren de 500 de mp”.

 

Important de ştiut este că dezvoltatorul American Projects Developer construieşte case la comandă în ansamblul rezidenţial din Corbeanca. Clienţii pot alege din oferta de case noi propuse sau, dacă doresc, pot veni chiar ei cu propriile proiecte de locuințe.

 

Vezi mai jos interviul video în exclusivitate cu domnul Daniel Iacoviță, Project Manager Flamingo Park.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI