Cartierul Tamisa - dezvoltarea proiectului pana in prezent (VIDEO)

19-01-2016 / Interviuri

Cartierul Tamisa - dezvoltarea proiectului pana in prezent (VIDEO)Cartierul Tamisa face parte din proiectul de mari dimensiuni, GreenCity. Ansamblul rezidențial are în ofertă case de vânzare ideale pentru familiile care au copii. Nici Dinu, managerul Cartierului Tamisa, ne-a acordat un interviu video în care ne-a prezentat evoluția ansamblului rezidențial, de la începuturile dezvoltării până la cele mai recente îmbunătățiri aduse proiectului.


Restaurante, cafenea, piscină și loc de joacă pentru copii sunt doar câteva dintre facilitățile ansamblului rezidențial Cartierul Tamisa. În plus, au fost finalizate toate lucrările de infrastructură la strazile interioare ale Cartierului Tamisa – rețelele de utilități, branșamente la case, străzi și trotuare finalizate, iluminat stradal precum și punerea în funcțiune a stației de epurare.


Urmărește interviul de mai jos și află care este în prezent disponibilitatea locuințelor din Cartierul Tamisa:

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.