Aproximativ 30 de apartamente libere in ansamblul Omnix City

15-10-2013 / Interviuri

Aproximativ 30 de apartamente libere in ansamblul Omnix CityBogdan Pandele, director vânzări pentru ansamblul Omnix City, ne-a declarat la Târgul Național Imobiliar că mai sunt disponibile aproximativ 30 de apartamente în complexul din Voluntari. Află mai multe detalii despre acest ansamblu, în continuarea articolului nostru.

 

“Mai avem disponibile 25-30 de apartamente în Omnix City, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem și circa 4.000 de mp de spații comerciale în ansamblu. Ca facilități, complexul dispune de sală de fitness, piscină interioară, supermarket, parc privat, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis, grădiniță, after school sau restaurant”, ne-a spus Bogdan Pandele la Târgul Național Imobiliar.

 

840 de euro/mp, prețul standard pentru apartamentele din Omnix City

 

Prețul standard pentru apartamentele din ansamblul rezidențial din Voluntari, Omnix City, este de 840 de euro/mp. Aici sunt disponibile de la garsoniere până la apartamente de 2 camere, cu suprafețe construite între 53 mp și 179 mp.

 

Fiecare locuință are baia utilată iar cumpărătorii primesc un loc de parcare gratuit. Finisajele și dotările apartamentelor sunt de cea mai bună calitate.

 

Complexul Omnix City, construit între anii 2009 și 2012, este situat în Voluntari, în apropiere de Pădurea David. Accesul până la complex se face de la Cora Pantelimon, Bucur Obor sau Spitalul Fundeni, cu autobuzele sau cu microbuzele (maxi-taxi 416, 417 si 426 – Cora Pantelimon, maxi-taxi 506 si 507 – Bucur Obor și autobuzele 153 si 155 – Spitalul Fundeni).

 

De asemenea, se accepta si creditarea prin Programul Prima Casă sau orice alt tip de credit bancar.

 

Sursa foto: omnix.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.