Apartamentele si vilele trifamiliale, in oferta Golden Rose

14-06-2013 / Interviuri

Apartamentele si vilele trifamiliale, in oferta Golden RosePotrivit doamnei Teofila Radeanu, director vânzări Golden Rose Mogoșoaia, în acest ansamblu puteți găsi apartamente noi cu 2 și 3 camere și vile trifamiliale. Află din interviul de mai jos care au fost ofertele speciale pe parcursul Târgului Project Expo și căror categorii de persoane se adresează locuințele din Golden Rose.

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu doamna Teofila Rădeanu, director vânzări Golden Rose. Doamnă, spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblu.

 

Teofila Rădeanu: Ne aflăm în Mogoșoaia. Avem apartamente cu 2 si 3 camere, începând de la 42.000 de euro. Avem vile trifamiliare, cu prețurile începând de la 95.000 de euro. Vilele au în jur de 130 de mp, cu grădina aferentă de 120 de mp. Avem apartamente decorate. Le oferim spre închiriere, așa că vă așteptăm să ne vizitați să vedeți și oferta noastră.

 

DI: Care sunt ofertele speciale de la Project Expo?

 

Teofila Rădeanu: Pe perioada târgului, dacă facem o rezervare a unui apartament, oferim mobila aferentă apartamentului. Deci veniți, facem rezervări și vă dăm casa și mobilată. Asta este oferta noastră pe perioada târgului.

 

DI: Care este publicul ținta pentru ansamblul Golden Rose?

 

Teofila Rădeanu: Putem spune că nu ne adresăm unui anume public țintă. Deci de la apartamentele cu 42.000 de euro, care sunt pretabile unui cuplu, da, până la acele viluțe, care sunt ideale pentru familii cu doi copii, în general cei care-și desfășoară activitatea în zona Mogoșoaia, dar nu numai, pentru că suntem foarte aproape de mijloace de transport, aproape de linie de metrou, deci d-asta spunem nu numai. Publicul țintă e toți cei care doresc să locuiască într-un cartier liniștit, da, departe de zgomotul orașului. Avem pădurea aproape, avem lacul aproape, acesta este publicul nostru țintă.

 

DI: Câte apartamente sunt disponibile în cadrul ansamblului?

 

Teofila Rădeanu: Per total vor fi 80 de apartamente. Acuma noi avem gata, la cheie, în jur de 20 de apartamente. În jur de 30 de apartamente sunt la gri, pentru cei care doresc să-și decoreze singuri apartamentele.

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte frumos. Mult success!

 

Teofila Rădeanu: Mulțumesc. Să fie, asemenea.

 

Sursa foto: mogosoaiaresidence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.