Apartamente noi in Ghencea, in Sunrise Residence

12-10-2013 / Interviuri

Apartamente noi in Ghencea, in Sunrise ResidenceAnsamblul rezidențial Sunrise Residence, din Ghencea, oferă 178 de apartamente noi, în șase blocuri de câte 5 etaje. Mai multe detalii despre acest proiect am aflat la Târgul Național Imobiliar, de la unul dintre consultanții de vânzări, Daniel Neacșu.

 

Sunrise Residence se adresează în special tinerilor

 

Apartamentele din ansamblul rezidențial Sunrise Residence se adresează în special tinerilor, conform lui Daniel Neacșu, consultant vânzări. Oferta de locuințe cuprinde garsoniere și apartamente de 2 camere, cu prețuri de la 31.000 de euro (pentru garsoniere) și de la 43.000 de euro, pentru apartamentele de 2 camere.

 

“Finisajele și dotările apartamentelor sunt de cea mai bună calitate. Gresia și faianța sunt de import, din Italia, locuințele au parchet Egger, termopane Tripan, uși de la Bella Casa și centrale termice Ariston (pentru fiecare apartament). Toate contoarele sunt în afara apartamentelor, pe hol. Ne dorim să vindem cât mai mult. Avem finisaje de foarte bună calitate, compartimentări foarte bune și raportul calitate-preț cel mai bun din Sectorul 6. La Târg am venit cu prețuri mai reduse la apartamente. Cu siguranță că vom convinge multe persoane să ne viziteze”, ne-a spus Daniel Neacșu, la Târgul Național Imobiliar.

 

Sursa foto: rezidentialghencea.ro

 

Vezi interviul video cu Daniel Neacsu:

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.