TIOR

Apartamente de 3 camere, de la 35.000 de euro, in Royal Residence

Apartamente de 3 camere, de la 35.000 de euro, in Royal ResidenceÎn blocul de locuințe Royal Residence sunt disponibile apartamente noi de 3 camere, la prețuri de la 35.000 de euro. Imobilul este amplasat în zona de sud a Bucureștiului, în apropiere de Mall-ul Sun Plaza.

 

 

 

20 de apartamente noi de 3 camere își așteaptă cumparatorii în Royal Residence

 

“Royal Residence este un bloc construit în regie proprie, un bloculeț cu 20 de apartamente. Toate apartamentele sunt de 3 camere, începând de la 35.000 de euro (cele de la demisol), până la 68.000 de euro (cele de la etajele 1, 2 si 3). Ne adresăm tuturor categoriilor de clienți, în special tinerilor care pot cumpăra prin Programul Prima Casă. Pe perioada târgului avem o promoție: față de prețul afișat avem o reducere de 5.000 de euro.” a declarat pentru www.DezvoltatorImobiliar.ro Anca Ilieș Deputy Manager Royal Residence.

 

Apartamentele se predau finisate complet. Acestea dispun de gresie și faianță, centrale termice proprii, obiecte sanitare, încălzire prin pardoseală și tâmplărie PVC cu geam termopan. Suprafețele utile ale locuințelor se încadrează între 42 și 68 de mp.

 

Apropierea de metrou (liniile Apărătorii Patriei și Piața Sudului) și de RATB asigură accesul facil către alte zone ale orașului.

 

Vezi mai jos interviul cu Anca Ilieș la Targul National Imobiliar:

 

 

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI