Afla cum iti poti upgrada stilul de viata (VIDEO)

04-09-2015 / Interviuri

Afla cum iti poti upgrada stilul de viataColdwell Banker este lider în domeniul imobiliar și are 14 proiecte în exclusivitate în momentul de față. Gabriel Voicu, directorul New Homes Division al companiei ne-a povestit despre Coldwell Banker și proiectul rezidențial Cosmopolis.


Am primit informații utile cu privire la situația actuală a pieței rezidențiale din țară, dar ne-am pus la curent și cu posibilele evoluții din următorii ani. Din calitate de primi clienți ai portalului DezvoltatorImobiliar.ro, agenția Coldwell Banker ne-a făcut mândri de evoluția spectaculoasă din domeniul rezidențial.


Cosmopolis este cel mai mare ansamblu rezidențial din portofoliul Coldwell Banker, căruia nu-i lipsește nimic. Află ce distincție importantă a primit și sub ce denumire este recunoscut pe piața rezidențială din București.


Descoperă din interviul de mai jos cum îți poți upgrada stilul de viață la standardele Cosmopolis:

 

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.