Adama va incepe un nou proiect rezidential in Bucuresti

14-04-2014 / Interviuri

Adama va incepe un nou proiect rezidential in BucurestiAlina Necula, director vânzări & marketing Adama, compania recent câştigătoare a premiului pentru dezvoltatorul anului în Europa de Sud-Est, ne-a vorbit despre planurile pentru 2014 pe piaţa rezidenţială.


“Anul acesta sau cel târziu la anul vom începe un proiect de locuinţe în Berceni”

 

“Anul acesta sau cel târziu la anul vom începe un proiect exclusiv de locuinţe în cartierul Berceni, unde avem un teren. Acum suntem la faza de autorizare. Referitor la celălalt teren pe care-l avem în Bucureşti, cel de pe platforma Ventilatorul, suntem abia la început, la faza de analiză costuri şi la master plan”, ne-a declarat Alina Necula, director vânzări & marketing Adama.


Cunoscutul dezvoltator imobiliar se va concentra anul acesta pe vânzările de apartamente din București, din cele mai noi faze ale proiectelor rezidenţiale Edenia Titan şi Evocasa Optima (din Capitală), dar și din Iaşi (Copou Bellevue).


În Bucureşti, Adama a vândut în jur de 90% din locuinţele construite, în timp ce în celelalte oraşe din ţară gradul de ocupare este de 50%, pentru proiectele din Bacău şi Ploieşti şi. 60% pentru cel din Braşov. Primele 3 clădiri de apartamente noi din complexul Copou Bellevu (Iaşi) sunt ocupate în proporţie de 95%.


“România a depăşit faza de copy-paşte a proiectelor rezidenţiale din afară”


Reprezentanta Adama s-a declarat optimistă în ceea ce priveşte evoluţia pieţei rezidenţiale din România: “Piaţă de acum este stabilă, în comparaţie cu ce se întâmplă în anii 2007-2008. Atunci erau foarte mulţi dezvoltatori imobiliari care copiau proiectele rezidenţiale din afară, însă acestea nu se pliau pe cerinţele de aici. Acum toată lumea are încredere în piaţă, creditarea şi-a revenit, iar perspectivele sunt foarte bune”, a detaliat Alina Necula.

 

Adama a câştigat joi, 10 aprilie, premiul dezvoltatorul rezidenţial al anului din Europa de Sud-Est, la gala EuropaProperty SEE Real Estate Awards, singura competiţie europeană regională dedicată pieţei imobiliare. 


Vezi mai jos interviul video cu Alina Necula, director vânzări & marketing Adama.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.