TIOR

900 de euro metrul patrat la apartamentele cu 2 camere din Magecon Residence

900 de euro metrul patrat la apartamentele cu 2 camere din Magecon ResidenceConform domnului Bogdan Plugaru, Project Manager Magecon Residence și City Office Residence,  pe parcursul Târgului Project Expo, metrul pătrat la apartamentele cu 2 camere din ansamblul Magecon a cost 900 euro, cu tot cu TVA. Vezi căror categorii de public se adresează cele două complexuri din interviul de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

DI: Bună ziua. Stăm de vorbă cu domnul Plugaru Bogdan, Project Manager City Office Residence și Magecon Residence. Domnule, spuneți-mi, vă rog, câteva lucruri despre ansamblurile pe care le reprezentați.

 

Plugaru Bogdan: Deci avem un bloc de P+9 etaje, în care avem numai apartamente de lux. Mai sunt disponibile patru apartamente. Aici puteți vedea unul dintre ele. Este complet mobilat și complet utilat. Apartamentul are 150 de mp. Prețul lui este undeva la 160.000 de euro.

 

DI: Care sunt ofertele speciale de la Târgul Project Expo?

 

Plugaru Bogdan: Apartamentele de 2 camere in Magecon Residence, care sunt undeva la 900 de euro mp, cu tot cu TVA.

 

DI: Care este publicul țintă pentru aceste locuințe?

 

Plugaru Bogdan: Pentru City Office Residence publicul este undeva la zona de lux, mediu spre lux. Magecon Residence- mediu și sub mediu.

 

DI: Puteți să-mi spuneți mai multe tipuri de prețuri pentru cele 2 ansambluri, pentru că mi-ați spus doar despre un singur preț, la cele de 2 camere, cred.

 

Plugaru Bogdan: La 2 camere, prețurile pornesc de la 45.000, până la 65.000.

 

DI: Ok. Mulțumesc foarte frumos și mult success!

 

Plugaru Bogdan: Mulțumesc.

 


Sursa foto: cityoffice.magecon.ro

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI