TIOR

Zonele din Bucuresti unde apartamentele se scumpesc in continuare

Zonele din Bucuresti unde apartamentele se scumpesc in continuareDacă în cartierele din Estul, Sudul şi Vestul Bucureştiului preţurile apartamentelor s-au stabilizat în luna octombrie, în zonele centrale, nordice şi semicentrale preţurile au continuat să crească. Vezi cât plăteşti, în medie, pentru o locuinţă din capitală, în funcţie de zonă, potrivit unei analize HomeFinders.ro.

 

Dacă vrei să-ţi cumperi un apartament în Bucureşti trebuie să ştii că locuinţele din zonele premium ale oraşului se scumpesc în continuare. Preţul mediu pentru un imobil din Nordul, Centrul sau zona semicentrală a Bucureştiului a urcat cu 1% din septembrie până în octombrie, până la 68.000 euro.

 

Pe de altă parte, locuinţele din Estul, Vestul şi Sudul Bucureştiului s-au păstrat la valori similare cu luna septembrie. Aproximativ 51.500 euro este preţul mediu pentru un imobil situat în zonele menționate mai sus.

 

Apartamentele de 4 camere din zonele premium – cea mai mare scumpire

 

Dintre toate tipurile de apartamente din Bucureşti, locuinţele de 4 camere din Nordul, centrul şi zona semicentrală s-au scumpit cel mai mult în ultimele 2 luni. 11,67% este creşterea preţurilor pentru aceste imobile, aşa că, în medie, trebuie să plăteşti 110.000 euro dacă-ţi doreşti o locuinţă atât de spaţioasă. Diferenţa faţă de preţurile din cartierele din Vestul, Estul şi Sudul Bucureştiului este de aproape 40.000 euro.

 

Apartamentele de 2 camere din zonele foarte bune ale Bucureştiului s-au scumpit cu aproximativ 3,6% între septembrie şi octombrie 2015, până la o medie de 57.000 euro/unitate, cu 14.000 euro mai mare decât în zonele periferice (43.000 euro).

 

Locuinţele de 3 camere s-au ieftinit în ambele categorii de zone ale Bucureştiului – cu 2,72% în zona premium, respectiv cu 1,8% în zona periferică. 75.000 euro este prețul mediu al unui apartament de 3 camere din Nordul, Centrul sau zona semicentrala, față de 59.900 euro, prețul mediu din restul zonelor.

 

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI