TIOR

Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi ce-ti recomanda expertii

Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi ce-ti recomanda expertiiVrei să-ţi cumperi un apartament? Ziariştii de la Business Insider îţi oferă 5 sfaturi utile despre ceea ce trebuie să faci că să-ţi cumperi un apartament care să ţi se potrivească.


1. În primul rând, dacă vrei să găseşti cât mai repede un apartament pe gustul tău, este necesar să ceri ajutorul unei agenţii imobiliare. De preferat este să te documentezi înainte şi să alegi o agenţie imobiliară cu vechime, recunoscută pe piaţă.

 

2.  Fă o inspecţie amănunţită asupra pieţei imobiliare, înainte de a începe propriu-zis să-ţi cauţi un apartament. Desigur, poţi discuta cu agenţia imobiliară pe care ai ales-o că să afli mai multe lucruri despre valorile ratelor şi dobânzilor creditelor.

 

3. Încearcă să priveşti în perspectiva. Trebuie să-ţi estimezi corect cheltuielile pe care le vei avea cu noul tău apartament, după ce vei alege tipul de credit ideal pentru ţine. Vezi dacă-ţi vor ajunge banii pentru impozite, întreţinere, mentenanţă etc... Stabilitatea financiară este extrem de importantă în ziua de astăzi.

 

4. Evita să iei prea în serios sfaturile de la persoanele neavizate. Chit că sunt părinţii tăi sau prieteni foarte apropiaţi, acestora le lipseşte o documentare temeinică şi o cunoaştere a pieţei imobiliare şi pot doar să te încurce atunci când vrei să cumperi un apartament.  

 

5. Verifică la milimetru toate locuinţele pe care le vizionezi. Mulţi dintre proprietarii de apartamente încearcă să mascheze unele neajunsuri ale locuinţelor, în speranţa că tu vei trece cu vederea peste acestea, neobservandu-le. Dacă ai unele dubii în privinţa unui apartament (ţi se pare prea bun că să fie adevărat) mai mult ca sigur acesta ascunde unele secrete pe care le-ai omis.

 

Ţine minte că atunci când te hotărăşti să-ţi cumperi un apartament vei face o investiţie pe termen lung, aşa că este foarte important să faci o alegere responsabilă şi în deplină cunoaştere a cererii şi ofertei de pe piaţă imobiliară.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI