TIOR

Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi care este cel mai sigur oras

Vrei sa-ti cumperi un apartament? Vezi care este cel mai sigur orasCare este cel mai sigur oraş din România pentru cei care vor să cumpere un apartament nou? Analizele imobiliare arată că în Timişoara au avut loc cele mai mici reduceri la preţurile locuinţelor de la începutul crizei economice, din anul 2008.

 

Timişoara, oraşul de pe malul Begăi, este cel mai sigur oraş din România, din perspectiva imobiliară. Aici preţurile pentru apartamente s-au redus cel mai puţin în ultimii 6 ani, scăzând cu aproximativ 39,5%, până la un nivel mediu de 805 euro/mp. Ca să ne facem o idee despre cum stau lucrurile, în Bucureşti scăderea de preţuri a fost de 53%, în Constanţa de 46,6%, în Braşov de 43,5% şi în Cluj-Napoca de 42,6%.

 

În Timişoara, cele mai mici scăderi, de 37%, au fost la apartamentele de 3 camere, ale căror preţuri au ajuns la începutul anului 2014 la valoarea medie de 778 euro/mp, faţă de 1.240 de euro/mp, în 2008!

 

Ultimii 2 ani au adus o stabilizare a preţurilor şi în Timişoara

 

Ultimii 2 ani au adus o stabilizare a preţurilor apartamentelor şi în Timişoara, la fel cum s-a putut observa la întreg nivel naţional. Mai mult decât atât, în februarie 2014, preţurile locuinţelor din oraşul de pe malul Begăi au fost cu 2,3% mai ridicate faţă de aceeaşi perioadă din 2013! Apartamentele din blocuri noi s-au scumpit cel mai mult în ultimele 12 luni, ajungând să coste cu 6% mai mult!

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI