TIOR

Vrei sa locuiesti in Sicilia? Cu un euro iti poti cumpara o casa!

Vrei sa locuiesti in Sicilia? Cu un euro iti poti cumpara o casa!20 de case au fost scoase la vânzare în provincia Palermo, din Sicilia, la preţul de doar 1 euro fiecare! Locuinţele se află în satul Gangi, şi au o vechime de peste 800 de ani!

 

Deoarece numărul locuitorilor din satul Gangi s-a redus foarte mult, până la 7.000 de persoane, din cauza lipsei locurilor de muca, autorităţile au pregătit o ofertă cu totul neobişnuită: au scos la vânzare în jur de 20 de case la preţul de 1 euro fiecare!

 

Totuşi, doritorii trebuie să ştie că, în afară de suma de 1 euro pe care o plătesc pentru case, ei mai trebuie să scoată din buzunare cel puţin 6.000 de euro, taxa pentru achiziţa unei proprietăţi în Sicilia. De asemenea, în termen de 5 ani, noii proprietari trebuie să renoveze fiecare casă, iar costurile pentru acest proces sunt semnificativă: în jur de 35.000 de euro pentru fiecare unitate!

 

Până la urmă, cei care doresc să locuiască şi să simtă atmosfera tipici siciliană vor face aceste sacrificii, pentru că, ce-i drept, preţurile finale sunt acceptabile. Rămâne de văzut pentru cine.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI