TIOR

Vrei sa cumperi un apartament vechi in Bucuresti? Gandeste-te de 2 ori!

Vrei sa cumperi un apartament vechi in Bucuresti? Gandeste-te de 2 ori!Potrivit zf.ro, preţul mediu pentru un apartament vechi din Bucureşti, de 3 camere, s-a majorat cu 1.800 euro în ultimele 12 luni şi cu peste 1.000 euro doar în ultima lună!

De ce să cumperi un apartament vechi în Bucureşti, când preţurile sunt în urcare, iar oferta de locuinţe noi este bogată şi mai mult decât rezonabilă? Conform statisticilor zf.ro, apartamentele vechi de 3 camere din Capitală s-au scumpit cu 2,36% în ultimul an, din care doar 1,36% a fost scumpire între decembrie 2015 şi ianuarie 2016! 77.950 euro trebuia să plăteşti în ianuarie 2016 pentru o locuinţă de 3 camere dintr-un bloc vechi al Bucureştiului.

Potrivit analizei la care facem referire, în mai multe zone ale Capitalei, precum Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii şi Aviaţiei, apartamentele vechi de 3 camere au depăşit suma medie de 110.000 euro. La polul opus, în Estul, Sudul şi Vestul oraşului locuinţele sunt cu peste 40.000 euro mai ieftine (cartierele Titan, Drumul Taberei, Militari şi zonele vecine).

Apartamentele noi din ansambluri rezidenţiale – viitorul pieţei imobiliare

Apartamentele noi din ansambluri rezidenţiale reprezintă, fără îndoială, viitorul pieţei imobiliare. Odată cu creşterea plafonului la care se aplică TVA-ul de 5%, dar şi datorită dobânzilor mici la credite, bucureştenii vor avea mai multe oferte de locuinţe noi din care să aleagă. Acest lucru, dar şi vânzările excelente ale dezvoltatorilor din ultimul an, sunt semnale clare ce susţin ideea că următoarea perioada va fi una fructoasă din punct de vedere rezidenţial.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI