TIOR

Vezi preturile la care se inchiriaza apartamentele de lux din Bucuresti

Vezi preturile la care se inchiriaza apartamentele de lux din BucurestiChiriile pentru apartamentele de 3 şi 4 camere din Nordul Bucureştiului sau din alte zone de lux depăşesc uşor 1.000 euro şi ajung chiar şi până la 7.000 euro, pentru penthouse-uri.

 

Dacă vrei să închiriezi un apartament de 4 camere în zonele de lux ale capitalei, fii pregătit să plăteşti sume cuprinse între 1.000 euro şi 3.700 euro pe luna, potrivit analizei agenţiei imobiliare Nordis. Apartamentele de 3 camere sunt ceva mai ieftine, dar tot cu mult peste media de preţuri a locuinţelor din celelalte zone ale oraşului.

 

Cei mai mulţi clienţi cumpără locuinţe de 3 camere (peste 40% din total), în timp ce apartamentele de 4 camere sunt alegerile a 30% din clienţi. Locuinţele şi mai spaţioase completează restul cererii, iar apartamentele de 2 camere şi garsonierele sunt căutate într-o proporție foarte redusă.

 

Unul din 3 cumpărători de apartamente din zonele de lux ale Bucureştiului era investitor, în primele 9 luni ale anului 2015, ceea ce dovedeşte rentabilitatea segmentului.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI