TIOR

Vezi cat te costa sa inchiriezi un apartament in Bucuresti

Vezi cat te costa sa inchiriezi un apartament in BucurestiChiriile la apartamentele din Bucureşti au fost păstrate la aproximativ aceleaşi valori în ultimul an. 230 euro pe lună plăteşti pentru o garsonieră din Bucureşti şi 300 euro pentru un apartament de 2 camere.

 

Apartamentele de închiriat din Bucureşti au preţuri similare în iulie 2015, faţă de iulie 2014. În medie, o garsonieră din Bucureşti costă 230 euro/lună dacă vrei să o închiriezi, cu 70 euro mai puţin ca un apartament de 2 camere.

 

Apartamentele de 3 camere sunt totuşi mai scumpe cu 20 euro. 380 euro pe lună este preţul pe care proprietarii îl cer, comparativ cu 360 euro în urmă cu 12 luni.

 

Chiriile pentru apartamentele din Bucureşti sunt mai mici decât cele pentru locuinţele din Cluj. Oraşul din Transilvania devine astfel cel mai scump din întreaga ţară, pe segmentul închirierilor. 250 euro/lună costă, în medie, o garsonieră de închiriat în Cluj, 320 euro/lună este preţul unui apartament de 2 camere şi 400 euro/lună cel al unui apartament de 3 camere.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI