TIOR

Vezi cat costa vilele cu piscina din Bucuresti

Vezi cat costa vilele cu piscina din BucurestiVilele noi cu piscină sunt o atracţie pentru bucureşteni. Un portal imobiliar a prezentat câteva oferte de astfel de case, ale căror preţuri depăşesc 2 milioane euro.

 

Cât te costă să locuieşti în Bucureşti, într-o vilă cu foarte multe facilităţi, printre care şi o piscină? Printre cele mai scumpe astfel de case este o locuinţa veche de 12 ani, aflată în Nordul Bucureştiului, în zona Iancu Nicolae. Dacă plăteşti 2,8 milioane euro primeşte o vilă de 520 mp, pe un teren de 1.440 mp. Casă are 8 camere şi este dotată cu o piscină de 60 mp.

 

2,3 milioane euro este preţul solicitat pentru o vilă din Cotroceni, construită în anul 2006. Casă are 20 de camere, 875 mp şi teren de 517 mp. Nelipsită este şi o piscină exterioară, dar şi o grădină amenajată.

 

În vecinătatea parcului Herăstrău este la vânzare o vila de 2,25 milioane euro, construite pe 3 etaje. Cele 10 camere ale vilei însumează o suprafaţă utilă de 630 mp. Terenul locuinţei este de 345 mp. Piscina este prevăzută cu saună.

 

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI